Søker Du Enkle Løsninger For Hunder? Se Ikke Lenger!

Er du usikker på hva du skal mate hunden din? Hvis du gir din hunden det galt næringen, den ville viser. Din hunden ville enten den ene eller den andre av under vekt eller overvektig avhenger opp på dens kosten. Bord levninger er ikke fint nok for hunden. Gir din hunden en lated kosten benytter det fulgte drikkepenger.

Aldri truffet hunden din. Der er bedre veier å tog en hunden uten har å ty til vold. Det best vei å tog en hunden er å forsterke positiv opptreden med behandler og oppmerksomheten. Negativ opptreden burde være håndterte med en streng og misbilligende stemme i motsetning til påfallende det dyr.

Varme sommerdager er vanskeligere for hunder å håndtere enn mennesker. Alltid sørge for at kjæledyret har nok vann til å drikke. Gi dem en skyggelagt området for å hvile hvis de skal være ute i lengre tid. Og, hvis din hunden begynner fungere i en ualminnelig måte, ringe det veterinarian. Heteslag kan være dødelig, så det er viktig å få medisinsk behandling så snart som mulig.

Hvis din hunden har lopper, og de falle av hans belegge onto din gulvet, tomrom seg opp. Men husk at lopper er ganske bra unnslippe kunstnere, så du trenger å kaste ut posen umiddelbart etter at du er ferdig. For å være på den sikre siden, tape posen helt lukket før du tar den ut til papirkurven din kan.

Ta hunden til veterinæren regelmessig. Dette kan virke som en ekstra utgift som du ikke trenger, men når du tar hunden til veterinæren, kan han screene hunden din for sykdommer og sørge for at han er i beste helse. Dette forhindrer selvfølgelig problemer nedover veien.

Lage din egen hunden kjeks å skaffe din elsket hjørnetann med det sunneste behandler. De fleste kommersielle produkter er over-lastet med kjemikalier som ikke er bra for hunder, til tross for å legge smak og aroma. Bruk kvalitetsingredienser og fortell hunden hva du gjør på kjøkkenet! Få ham alle glade og la ham smak-test så snart de er kule.

Hvis du ikke har noen ørerengjøringsløsning på hånden, kan du bruke en babyslett i stedet. Bare vikle den rundt tuppen av fingeren og tørk av innsiden av ørets overflate. Bare gå så langt som fingeren din lett kan passe. Ikke bruk Q-tips, da de kan skade øret.

Børst hunden ofte, selv om han har kort hår. Det er bra for hans frakk og hud og kan varsle deg om mulige problemer som lopper, tics og eksem. Hunden vil også nyte oppmerksomheten og børste ham regelmessig vil holde mer av pelsen fra å fly rundt i huset og landing på møbler og tepper.

Har lese denne gjenstand, du burde nå har en begrep av hva din hunden burde være spising. Hundene er annerledes fra Human, og må har en kosten det er spesialisert for deres kropp og deres nødvendig. Når din hunden spiser retten arter av næringen, det er alt glade og rask.

Trening Av Din Nye Hund