Problemer Med Hunden Din? Disse Tipsene Kan Hjelpe

Hvem elsker ikke å ha en hund? Oppmerksomheten de gir deg er uten sidestykke. Vennskapet de gir er sterkere enn de fleste. Det er derfor du må betale hunden tilbake og sørge for at du gjør alt du kan for ham. Her er noen forslag til hvordan du kan gjøre det beste for hunden din.

Det er viktig å valp-bevis ditt hjem. Før du tar med den nye valpen hjem, må du sørge for at den er trygg. Oppbevar ting som meds og rengjøringsprodukter på et trygt sted, og sørg for å holde noen innendørs søppelkasser bak et skap. Noen planter i huset ditt kan være giftige for hunden din, så de bør holdes der hunden din ikke kan nå dem.

Når du prøver å lære hunden din nye triks, bør du alltid være tålmodig. Forskjellige hunder vil lære ting annerledes. Hvis din hunden isnt ‘ plukker opp en ny knep rett fjerne, gir seg tid. Du kan også prøve å endre Undervisningsmetoden. Din hunden kanskje reagere bedre å en annerledes adgang.

Ta deg tid og korriger dårlig oppførsel når du først ser den. Jo lenger du ignorerer det, jo vanskeligere blir det å korrigere det senere, og konsekvensene kan være alvorlige. Ikke bare vil det være vanskelig å dempe den dårlige oppførselen, han kan utgjøre fysisk skade på deg eller noen du elsker.

Oppbevare neglene opp på din hunden trimming. Hvis de starte Curling under, din hunden kanskje erfaring en masse smerte. Finner noe fint avklipt du kanne bruk å trimme din hundene ‘ nagle du selv. Hvis du ikke føler deg komfortabel trimming dem selv, kan en pleie gjøre det for lite penger.

Når du klipper en valps tånegler, start sakte. Introduser den lille hunden din for dem før du begynner å kutte. Du kan kanskje bare få en enkelt spiker gjort under en sittende. Det kan ta litt tid for valpen å bli komfortabel med ideen om negleklipping, men snart vil du kunne komme deg gjennom alt på en gang.

Når gjør en hunden næringen utvalg, det billig ting er sjelden det best valget. Din hunden ville høste fordel av spising rask, kvalitet næringen. Denne kanskje mening det du har å lønn en høyere pris, bortsett fra du ville vite din hunden mottar alle av det næringsstoffet han nødvendig.

For å sikre at hunden din er sunn, sørg for å tillate det å ha tilgang til rent vann til enhver tid i løpet av dagen. Akkurat som med alle levende vesener, er vann en av de viktigste komponentene. Det eneste unntaket ville være at du ønsker å holde vann fra en valp i tre timer før sengetid.

Groom din hunden hyppig. Hold dem rene og redusere mengden av håret de skur ved å pusse dem ofte. Når været varmes opp, begynner å sjekke dem for flått og lopper daglig. Hundene vanligvis forlange et par bad et år. Før du gir hunden et bad, sørg for å kutte eller gre ut matter og floker. Skyll pelsen grundig for å unngå smuss stikker til noen såpe rester.

Etter å ha lest denne artikkelen, forhåpentligvis har du nå noen ideer i tankene for å sikre at hunden din får den omsorgen han fortjener. Han fortjener det, som han gir deg masse oppmerksomhet og kjærlighet. Sørg for at du setter disse tipsene i aksjon, slik at hunden din kan få fordelene.