Nyttige Råd Til Alle Som Eier En Hund

Hunder er fantastiske kjæledyr. De er lojale, vennlige, omgjengende og er alltid der for deg. Men du må trene hunden din for å være god. Du må ta deg tid til å oppmuntre til god oppførsel og sørge for at hunden din lærer noen kommandoer. Lær mer om hunder i avsnittene som følger.

Hold hunden i god form. Han kan lide med de samme vektrelaterte problemene som du kan, så sørg for at han får rikelig med sunn trening og spiser et godt balansert kosthold. Husk at turgåing vil være til nytte for deg også, så gjør det til en del av din daglige rutine sammen for å være lykkeligere og sunnere.

Planlegg regelmessige veterinærbesøk. Regelmessige veterinærundersøkelser er ekstremt viktige for hundens generelle helse – som med mennesker er det viktig å fange eventuelle helseproblemer tidlig. Veterinæren vil sørge for at hunden din er oppdatert på vaksinasjonene sine, og se etter andre problemer som vekt og tannproblemer eller parasitter.

Hvis du tenker på å vedta en hund, prøv å ta et par uker fri fra jobb slik at du kan tilbringe litt tid med valpen og lære det et par gode vaner. Lærer opp din dukke og hjalp den bli pleide dens ny omgivelsene ville være mange lettere hvis du er hjem.

Hvis lærer opp har bli praksis og kjedelig med din hunden, betenke introdusere behendighet øvelser inn i blande. Disse ville fremdeles lære din hunden å lyde og være utfordrende, bortsett fra de har tendens til være en meget flere moro enn det stamgjest kommandoene. Få hele familien involvert ved å gjøre et hinder kurs og jobbe hunden gjennom det ofte.

Hvis din hunden har lang håret, sikre å ta seg tid til trimme det fur i nærheten hans feet. Hvis du tillate din hundene ‘ håret å avle også lang, de kanne bli saker stakk inne deres fur. Dette kan føre til skader mellom putene i føttene og rundt neglene.

Oppbevare din hunden inne behagelig huset. De bør være i stand til å hvile av gulvet og bort fra utkast. En lærer opp sprinkelkasse er en fint valget eller alle belagt Le ytterside. Prøv å plassere en hund seng inne som har et varmt teppe eller en pute inni. Vask hundens sengetøy ofte.

Før du drar ut for en dag med moro i solen med hunden din, dab en liten solkrem på ham! Hunder kan få svært alvorlige brannskader på nesen og innsiden av ørene, så inkluder ham i ditt solbeskyttelsesregime. Bare sørg for at det ikke er sink eller PABA i produktet du bruker.

Utfør flått- og loppeinspeksjon på hunden din i løpet av årets varme årstider. Hvis du finner lopper, kan du bruke en loppekam. Det er mange produkter som kan hjelpe deg med lopper og flått. Prøv å få veterinærens mening om disse produktene eller hva du kan gjøre for å hjelpe hunden din.

Du bør vite at det ikke er så vanskelig å ta vare på en hund. Det kan ta litt mer energi i begynnelsen, men bruk det du lærte i denne artikkelen. Bruk dette rådet til sin fulle fordel.