Leser Dette Hvis Du Har En Hund!

Hunder er fantastiske kjæledyr. De er lojale, vennlige, omgjengende og er alltid der for deg. Men du må trene hunden din for å være god. Du må ta deg tid til å oppmuntre til god oppførsel og sørge for at hunden din lærer noen kommandoer. Lær mer om hunder i avsnittene som følger.

Hvis du er planleggelse å ta din hunden opp på en utbygget bil-ri, snakke med din vet om forslag syk medication for det første. Unngå å mate ham før du setter ut for å hindre kvalmen og oppkast, og sørg for at du kjøper ham flaske vann hvis du reiser til en destinasjon som er kjent for å ha problemer med vannkvalitet.

Avstå fra å gjøre treningsøktene med hundene dine for lenge. Utvidede økter kan gjøre et hundedekk ut og bli lei lett når du prøver å lære dem nye ting. Begrens treningsøktene dine til 20-30 minutter, da dette vil bidra til å holde hundens fulle oppmerksomhet.

Har du en “rynkete” hund, som en bulldog? I så fall må du være samvittighetsfull om pleieprosessen for å holde kjæledyret rent. Etter at du har børstet, ta en baby tørk og bruk den til å komme inn mellom brettene på kroppen. Sørg for at du får dem helt tørre etter å ha gjort det.

Unngå problemer av nidkjært hvis du har mer enn ett dyr. Spesielt hvis du bringe en ung hunden inn i hjem av en eldre hunden, problemer kanne fremkomme. Vær hensynsfull av tålmodighet og energi nivåer av senior hund og sørge for at hans følelser ikke blir skadet ved å gi den nye fyren all oppmerksomheten.

Hold hunden varm om vinteren med det siste innen hundemote og tilbehør. Du tror kanskje det bare er for show, men hunder trenger beskyttelse mot elementene også! Å holde hundens poteputer tørre er avgjørende for helsen deres i subfrysende vær, så invester i semsket skinn eller skinnsko og plukk ham opp en frakk mens du er i gang. Lag dem i stedet hvis du er kreativ!

Dont ‘ anta din leketøy-tok mål hundene ‘ bit isnt ‘ farlig, rettferdig fordi hes ‘ liten. En masse eiere penselen-av lærer opp, tenking det det mindre rase hunden kanne komme unna med lite dårlig opptreden og denne isnt ‘ avrette. Som ansvarlig hjørnetann kontroll, youve ‘ fikk å lage bestemt din hunden er ikke positur en trusselen å noen av har seg frisk utdannet.

For å sikre at hunden din er sunn, sørg for å tillate det å ha tilgang til rent vann til enhver tid i løpet av dagen. Akkurat som med alle levende vesener, er vann en av de viktigste komponentene. Det eneste unntaket ville være at du ønsker å holde vann fra en valp i tre timer før sengetid.

Du bør vite at det ikke er så vanskelig å ta vare på en hund. Det kan ta litt mer energi i begynnelsen, men bruk det du lærte i denne artikkelen. Bruk dette rådet til sin fulle fordel.