Søker Du Enkle Løsninger For Hunder? Se Ikke Lenger!

Er du usikker på hva du skal mate hunden din? Hvis du gir din hunden det galt næringen, den ville viser. Din hunden ville enten den ene eller den andre av under vekt eller overvektig avhenger opp på dens kosten. Bord levninger er ikke fint nok for hunden. Gir din hunden en lated kosten benytter det fulgte drikkepenger.

Aldri truffet hunden din. Der er bedre veier å tog en hunden uten har å ty til vold. Det best vei å tog en hunden er å forsterke positiv opptreden med behandler og oppmerksomheten. Negativ opptreden burde være håndterte med en streng og misbilligende stemme i motsetning til påfallende det dyr.

Varme sommerdager er vanskeligere for hunder å håndtere enn mennesker. Alltid sørge for at kjæledyret har nok vann til å drikke. Gi dem en skyggelagt området for å hvile hvis de skal være ute i lengre tid. Og, hvis din hunden begynner fungere i en ualminnelig måte, ringe det veterinarian. Heteslag kan være dødelig, så det er viktig å få medisinsk behandling så snart som mulig.

Hvis din hunden har lopper, og de falle av hans belegge onto din gulvet, tomrom seg opp. Men husk at lopper er ganske bra unnslippe kunstnere, så du trenger å kaste ut posen umiddelbart etter at du er ferdig. For å være på den sikre siden, tape posen helt lukket før du tar den ut til papirkurven din kan.

Ta hunden til veterinæren regelmessig. Dette kan virke som en ekstra utgift som du ikke trenger, men når du tar hunden til veterinæren, kan han screene hunden din for sykdommer og sørge for at han er i beste helse. Dette forhindrer selvfølgelig problemer nedover veien.

Lage din egen hunden kjeks å skaffe din elsket hjørnetann med det sunneste behandler. De fleste kommersielle produkter er over-lastet med kjemikalier som ikke er bra for hunder, til tross for å legge smak og aroma. Bruk kvalitetsingredienser og fortell hunden hva du gjør på kjøkkenet! Få ham alle glade og la ham smak-test så snart de er kule.

Hvis du ikke har noen ørerengjøringsløsning på hånden, kan du bruke en babyslett i stedet. Bare vikle den rundt tuppen av fingeren og tørk av innsiden av ørets overflate. Bare gå så langt som fingeren din lett kan passe. Ikke bruk Q-tips, da de kan skade øret.

Børst hunden ofte, selv om han har kort hår. Det er bra for hans frakk og hud og kan varsle deg om mulige problemer som lopper, tics og eksem. Hunden vil også nyte oppmerksomheten og børste ham regelmessig vil holde mer av pelsen fra å fly rundt i huset og landing på møbler og tepper.

Har lese denne gjenstand, du burde nå har en begrep av hva din hunden burde være spising. Hundene er annerledes fra Human, og må har en kosten det er spesialisert for deres kropp og deres nødvendig. Når din hunden spiser retten arter av næringen, det er alt glade og rask.

Trening Av Din Nye Hund

Nyttige Råd Til Alle Som Eier En Hund

Hunder er fantastiske kjæledyr. De er lojale, vennlige, omgjengende og er alltid der for deg. Men du må trene hunden din for å være god. Du må ta deg tid til å oppmuntre til god oppførsel og sørge for at hunden din lærer noen kommandoer. Lær mer om hunder i avsnittene som følger.

Hold hunden i god form. Han kan lide med de samme vektrelaterte problemene som du kan, så sørg for at han får rikelig med sunn trening og spiser et godt balansert kosthold. Husk at turgåing vil være til nytte for deg også, så gjør det til en del av din daglige rutine sammen for å være lykkeligere og sunnere.

Planlegg regelmessige veterinærbesøk. Regelmessige veterinærundersøkelser er ekstremt viktige for hundens generelle helse – som med mennesker er det viktig å fange eventuelle helseproblemer tidlig. Veterinæren vil sørge for at hunden din er oppdatert på vaksinasjonene sine, og se etter andre problemer som vekt og tannproblemer eller parasitter.

Hvis du tenker på å vedta en hund, prøv å ta et par uker fri fra jobb slik at du kan tilbringe litt tid med valpen og lære det et par gode vaner. Lærer opp din dukke og hjalp den bli pleide dens ny omgivelsene ville være mange lettere hvis du er hjem.

Hvis lærer opp har bli praksis og kjedelig med din hunden, betenke introdusere behendighet øvelser inn i blande. Disse ville fremdeles lære din hunden å lyde og være utfordrende, bortsett fra de har tendens til være en meget flere moro enn det stamgjest kommandoene. Få hele familien involvert ved å gjøre et hinder kurs og jobbe hunden gjennom det ofte.

Hvis din hunden har lang håret, sikre å ta seg tid til trimme det fur i nærheten hans feet. Hvis du tillate din hundene ‘ håret å avle også lang, de kanne bli saker stakk inne deres fur. Dette kan føre til skader mellom putene i føttene og rundt neglene.

Oppbevare din hunden inne behagelig huset. De bør være i stand til å hvile av gulvet og bort fra utkast. En lærer opp sprinkelkasse er en fint valget eller alle belagt Le ytterside. Prøv å plassere en hund seng inne som har et varmt teppe eller en pute inni. Vask hundens sengetøy ofte.

Før du drar ut for en dag med moro i solen med hunden din, dab en liten solkrem på ham! Hunder kan få svært alvorlige brannskader på nesen og innsiden av ørene, så inkluder ham i ditt solbeskyttelsesregime. Bare sørg for at det ikke er sink eller PABA i produktet du bruker.

Utfør flått- og loppeinspeksjon på hunden din i løpet av årets varme årstider. Hvis du finner lopper, kan du bruke en loppekam. Det er mange produkter som kan hjelpe deg med lopper og flått. Prøv å få veterinærens mening om disse produktene eller hva du kan gjøre for å hjelpe hunden din.

Du bør vite at det ikke er så vanskelig å ta vare på en hund. Det kan ta litt mer energi i begynnelsen, men bruk det du lærte i denne artikkelen. Bruk dette rådet til sin fulle fordel.

Problemer Med Hunden Din? Disse Tipsene Kan Hjelpe

Hvem elsker ikke å ha en hund? Oppmerksomheten de gir deg er uten sidestykke. Vennskapet de gir er sterkere enn de fleste. Det er derfor du må betale hunden tilbake og sørge for at du gjør alt du kan for ham. Her er noen forslag til hvordan du kan gjøre det beste for hunden din.

Det er viktig å valp-bevis ditt hjem. Før du tar med den nye valpen hjem, må du sørge for at den er trygg. Oppbevar ting som meds og rengjøringsprodukter på et trygt sted, og sørg for å holde noen innendørs søppelkasser bak et skap. Noen planter i huset ditt kan være giftige for hunden din, så de bør holdes der hunden din ikke kan nå dem.

Når du prøver å lære hunden din nye triks, bør du alltid være tålmodig. Forskjellige hunder vil lære ting annerledes. Hvis din hunden isnt ‘ plukker opp en ny knep rett fjerne, gir seg tid. Du kan også prøve å endre Undervisningsmetoden. Din hunden kanskje reagere bedre å en annerledes adgang.

Ta deg tid og korriger dårlig oppførsel når du først ser den. Jo lenger du ignorerer det, jo vanskeligere blir det å korrigere det senere, og konsekvensene kan være alvorlige. Ikke bare vil det være vanskelig å dempe den dårlige oppførselen, han kan utgjøre fysisk skade på deg eller noen du elsker.

Oppbevare neglene opp på din hunden trimming. Hvis de starte Curling under, din hunden kanskje erfaring en masse smerte. Finner noe fint avklipt du kanne bruk å trimme din hundene ‘ nagle du selv. Hvis du ikke føler deg komfortabel trimming dem selv, kan en pleie gjøre det for lite penger.

Når du klipper en valps tånegler, start sakte. Introduser den lille hunden din for dem før du begynner å kutte. Du kan kanskje bare få en enkelt spiker gjort under en sittende. Det kan ta litt tid for valpen å bli komfortabel med ideen om negleklipping, men snart vil du kunne komme deg gjennom alt på en gang.

Når gjør en hunden næringen utvalg, det billig ting er sjelden det best valget. Din hunden ville høste fordel av spising rask, kvalitet næringen. Denne kanskje mening det du har å lønn en høyere pris, bortsett fra du ville vite din hunden mottar alle av det næringsstoffet han nødvendig.

For å sikre at hunden din er sunn, sørg for å tillate det å ha tilgang til rent vann til enhver tid i løpet av dagen. Akkurat som med alle levende vesener, er vann en av de viktigste komponentene. Det eneste unntaket ville være at du ønsker å holde vann fra en valp i tre timer før sengetid.

Groom din hunden hyppig. Hold dem rene og redusere mengden av håret de skur ved å pusse dem ofte. Når været varmes opp, begynner å sjekke dem for flått og lopper daglig. Hundene vanligvis forlange et par bad et år. Før du gir hunden et bad, sørg for å kutte eller gre ut matter og floker. Skyll pelsen grundig for å unngå smuss stikker til noen såpe rester.

Etter å ha lest denne artikkelen, forhåpentligvis har du nå noen ideer i tankene for å sikre at hunden din får den omsorgen han fortjener. Han fortjener det, som han gir deg masse oppmerksomhet og kjærlighet. Sørg for at du setter disse tipsene i aksjon, slik at hunden din kan få fordelene.